KOELEMIJ

IJZERHANDEL

De doe-het-zelf winkel in de regio Leidschendam-Voorburg voor particulier en aannemer voor uw gereedschap, ijzerwaren, hout, sleutels, sierbeslag, beveiliging en nog veel meer.

Arrow Down

DE WINKEL

sleutels.jpg

Sleutel Service

Sleutel kwijt? Kopie nodig? Bij Koelemij IJzerhandel kunt u terecht voor maken van al uw sleutels.

We beschikken over een zeer uitgebreide collectie, waardoor de meeste sleutels klaar zijn terwijl u wacht. Het vervangen van cilinders is ook mogelijk. Tevens kunt u bij ons terecht voor kopiëen van certificaat-sleutels en cilinders.

wood.jpg

Hout 

Planken, balken en plaatmateriaal, u kunt voor allerlei houtsoorten bij ons terecht. Het is ook mogelijk om het hout voor u op maat te zagen met behulp van onze professionele zaagservice. Het is ook mogelijk om hout te zagen voor kleinere projecten, u betaalt alleen wat u nodig heeft. 

Bezorging.png

Bezorg Service

Geen beschikking over vervoer? Geen probleem!

Wij brengen uw producten graag langs bij u thuis. Bel ons, of kom langs en vraag naar de mogelijkheden. 

Gereedschappen

Er is een groot assortiment gereedschap aanwezig, zowel hand als elektrisch. Voor ons hand gereedschap werken wij samen met onder andere: Neo tools, Stanley & topex. Bij ons elektrisch gereedschap vind u onder andere de merken: Flex Tools, Makita & Festool. Ook voor reparatie en service bent u hiervoor bij ons aan het goede adres.

Elektra en verlichting

Voor schakelmateriaal en aansluiting hebben wij een groot assortiment liggen van het merk Berker. Ook klein elektronica zoals batterijen, verlengsnoeren, lasdoosjes en doppen liggen voor uw klaar. Ons lampen assortiment is laatst weer uitgebreid en wordt steeds groter, kom kijken welke verlichtingssoort het best bij uw woning of project past.

Beveiliging

Uw huis wilt u graag bewaken tegen ongenodigde gasten. Hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment en kan vaak worden aangepast naar uw wensen. Aanpassingen om uw huis veiliger te maken is vaak goed zelf te doen, heeft u toch graag dat er iemand komt helpen? Neem dan contact met ons op.

Verf en verfbenodigheden

Voor verf en beitsen werken wij samen met het merk Tenco. Tenco levert een actueel compleet assortiment voor de doe-het-zelver
en professionele gebruikers. Uitstekende kwaliteitsproducten voor het verfraaien en optimaal
beschermen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid programma non-paint zoals: rollers, kwasten, afdekzeilen, schuurpapier en alle benodigdheden om de verfklus af te maken.

Loodgieterwerk

Voor het kleine loodgieterwerk hebben wij een ruim assortiment aan knelkoppelingen en ook nog het ouderwetse soldeerwerk liggen.  Buizen, knieën, moffen en andere materialen voor hemelwaterafvoer hebben wij vanaf maat 32 tot en met 125, onze buizen gaan per uw gewenste lengte zodat u nooit teveel hoeft mee te nemen. 

IJzerwaren

IJzerwaren heb je vrijwel elke klus  nodig. Of je nu meubels gaat maken, lampen ophangen of een schilderijtje. Je vindt alles in ons assortiment ijzerwaren. Van scharnieren en brievenbussen tot stoelhoeken en schroeven. Wilt u weten welke ijzerwaren en nodig zijn voor uw klus, vraag het ons gerust!

 
 

MERKEN

Een kleine greep uit de merken die wij voeren

OVER ONS

Medio jaren zeventig nam W. Koelemij de winkel Duinstee en Spoor over op de parkweg in Voorburg. De winkel groeide uit tot een begrip op het gebied van doe-het-zelf. De winkel groeide zodanig dat er in 1994 verhuist moest worden naar een groter pand, gelegen aan de Franse Kerkstraat 18 in het prachtige oude centrum van Voorburg.

Hier is de winkel nu nog steeds te vinden. 

 

CONTACT EN OPENINGSTIJDEN

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u een bestelling plaatsen, dat kan via het contact formulier, telefoon of whatsapp
Telefoonnummer: 070-3863312
Whatsapp:06-27890833

Adres

Franse Kerkstraat 18

2271 CN Voorburg

 

info@koelemij.nl

Tel: 070-3863312
Whatsapp: 06-27890833

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Openingstijden

Maandag 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag                      

12:00 - 17:00

08:00 - 17:00              08:00 - 17:00        08:00 - 17:00 

08:00 - 17:00 

09:00 - 17:00

Gesloten